Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Veelgestelde vragen

 • Wat gebeurt er met mijn geld?
  Door één van onze pakketten te kopen help je ons met de financiering van ons eerste album ‘In Gold We Trust” graag nog aanvullen met “Met jullie bijdrage kunnen we de nummers opnemen, het artwork laten verzorgen en alles laten drukken op vinyl en cd.

 • Is bestellen/crowdfunden betrouwbaar via ThemDirtyDimes.nl?
  In één woord: Ja! Onze website is optimaal beveiligd. Er is ervoor gekozen betalingen te laten verlopen via Mollie. Deze partner is een expert in het verwerken van betalingen op een veilige en transparante manier.  Samen met onze web-beveiliging kunnen we volmondig zeggen dat bestellen/crowdfunden via onze website betrouwbaar is. 

 • Hoe word ik op de hoogte gehouden van het verloop van een project?
  Na het bestellen van een product in onze webshop ontvangt u als eerst een bevestiging. Hierin vindt u uw bestelgegevens. Na deze bestelling kunt u inloggen op onze website, zodat u ten alle tijden bij uw gegevens kunt. Na uw bestelling komt u in onze ‘fundersdatabase’. Deze database met e-mailadressen houden we op de hoogte van de status van het project. Daarnaast maken we blog’s, video’s en foto’s tijdens het geheel proces. 

 • Wanneer kan ik mijn bestelde items verwachten?
  De verzenddatum van de pakketten staat gepland voor het najaar van 2020. Je ontvangt je bestelde items ver voor de officieel releasedatum, als dank voor je funding! De officiële releasedatum zal plaatsvinden in het begin van 2021 
 • Kan ik mijn bestelling wijzigingen? 
  Wanneer je bestelling betaald en bevestigd is, kan je deze niet meer wijzigen. Mocht je toch een wijziging willen aanbrengen, neem dan gerust even contact op met info@themdirtydimes.nl

 • Kan ik producten retourneren?
  Wanneer een product beschadigd of kappot is, kan je het product retourneren. Stuur hiervoor een e-mail naar info@themdirtydimes.nl

 • Op welke wijze kan ik betalen? 
  Betalingen op de website kunnen gedaan worden middels iDeal. De betalingen worden geregeld door Mollie. Mollie regelt betalingen van zo’n 80.000 bedrijven op een veilige wijze. 
 • Hoe worden verzendkosten berekend?
  De verzendkosten worden berekend op basis van je postcode. Is de postcode niet geregistreerd? Geef het even door via info@themdirtydimes.nl
 • Wie levert uw bestelling?
  In Groningen, Drenthe en Friesland  bezorgen wij zelf. De overige provincies worden bezorgd door PostNL
 • Welke verzendcategorieën zijn er?
  Er zijn twee verzend categorieën. Voor alle digitale producten (denk aan de download van het album) hoef je natuurlijk geen verzendkosten te betalen. Alle pakketjes die we op sturen vallen onder de ‘fysieke’ verzendcategorie. Hiervoor brengen we de verzendkosten van PostNL in rekening.
 • Mijn bestelling is verzonden, kan ik deze volgen?
  Zodra wij een Track & Trace code van PostNL hebben ontvangen, sturen wij deze per mail. Van de pakketjes die wij zelf bezorgen krijg je vooraf bericht per e-mail.
 • Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
  De verzenddatum van de pakketten staat gepland voor het najaar van 2020. De officiële releasedatum van het album zal begin 2021 plaatsvinden. 
 • Kan ik producten retourneren en ruilen?
  Ja! Neem hiervoor contact op met info@themdirtydimes.nl

Heb je een andere vraag? Mail gerust: info@themdirtydimes.nl

Them Dirty Dimes

info@themdirtydimes.nl
IBAN: NL31 ABNA 0875 3713 61 
KVK: 77575717
BTW: NL 861 051 919 B01